...

Plaatsen van nieuw agenda item in Joomla4

Uit te voeren door de HCC-rol: Agendabeheerder: Alle velden met een (*) zijn verplicht  Login op de website (met je login van www.hcc.nl)  Kies uit het Website beheer menu 'Agenda item maken' Vul de Agenda titel in Selecteer de Categorie Zet status op ' Gepubliceerd' Vul de Start publicatie in (Dit is de datum waarop dit item zichtbaar is in de Agenda) Vul de Start evennement in Geef start datum in met start tijd Vul de Eind evenement in Geef eind datum in met eind tijd Selecteer Locatie en kies de locatie waar de bijeenkomst plaats vindt.(Voor het aanmaken van een nieuwe locatie is een aparte menuknop in Website beheer)Zie eventeel de handleiding (agenda) Locatie toevoegen Vink alleen bij meerdere organisatoren deze aan. (Als u de enige organisator bent hier niets invullen) Vink bij Moet dit evenement herhaald worden? Nee of Ja aanBij Nee hoeft er verder niets ingevuld te worden Bij Ja Vul bij Hoe vaak herhalen het aantal keren dat het evenement herhaald moet worden in. Vul bij alle herhalingen de datum in(Deze datums staan soms op een andere plek, na Deelnemers, als Registratie voor evenement aangezet is) Vink bij Registratie voor evenement Nee of Ja aanBij Nee hoeft er verder niets ingevuld te worden Bij Ja Vul bij Registratie vanaf de datum en tijd in Vul bij Registratie tot de datum en tijd in Vul bij Uiterlijke uitschrijfdatum de datum en tijd in Selecteer in het volgende veld voor wie dit evenement bedoeld is (Pull-down-menu) Selecteer bij Deelnemenrs het aantal deelnemers dat aan het evenement kunnen deelnemen Vul bij Korte omschrijving beknopt weer waarover het evenement gaat. Vul de omschrijving in Klik op de knop ""Aanmaken  

1 augustus 2023

...

Kadermail aan Thinderbird toevoegen

Stap 1   Vul je naam in  Vul je volledige e-mail adres in Vul je wachtwoord in                 Stap 2 Vul bij hostnaam imap.hccnet.nl(LET op tijdelijk is dit nog imap-new.hccnet.nl) Vul bij poort 993 in Kies bij verbingsbeveiliging SSL/TLS Vul bij hostnaam smtp.hccnet.nl(LET op tijdelijk is dit nog smtp-new.hccnet.nl) Vul bij poort 465 Kies bij verbingsbeveiliging SSL/TLS Klik op opnieuw testen om de instellingen te controleren Als test gelukt klik op gereed om de instellingen te voltooien

30 januari 2023

...

Kadermail aan outlook toevoegen

Stap 1 Vul bij e-mail adres je volledige e-mail adres in  Klik op verbinding maken  (klik op het plaatje om hem te vergroten)                 Stap 2   Kies voor imap     (klik op het plaatje om hem te vergroten)                      Stap3     Vul hier de server naam imap.hccnet.nl (LET OP: tijdelijk imap-new.hccnet.nl tot migratie HCCnet mail) Vul bij poort 993 in Kies Bij versleuteling voor SSL/TLS Vul hier bij server in smtp.hccnet.nl(LET OP: tijdelijk imap-new.hccnet.nl tot migratie HCCnet mail) vul bij poort 465 in kies bij versleuteling voor SSL/TLS Klik op volgende                   Stap4 Vul je wachtwoord in  Klik op verbinding maken Als alles correct staat ingesteld volgt een testbericht vanuit Microsoft met als inhoud: "Dit e-mailbericht is bij het testen van de instellingen voor uw account automatisch verzonden vanuit  Microsoft Outlook." 

30 januari 2023

...

Contributie bedragen op de website tonen

Om de kwaliteit en juistheid van de contributie bedragen op de website te waarborgen is het niet handig om bedragen zelf in een artikel te vermelden. Daar hebben we nu een oplossing voor: Als je in jouw artikel de variable € 45.95 plaatst wordt op de plek waar je dit neerzet de contributie van HCC getoond, inclusief het euro teken.  Hetzelfde is ook beschikbaar voor contributie voor interessegroepen met de variabele € 2.90 dit werkt ook voor groeperingen met afwijkende contributie. Hier onder een voorbeeldje: en als je het artikel vervolgens bekijkt zie je: Het hierboven getoonde bedrag is een voorbeeld van 2021 voor een afwijkend IG-bedrag zoals Drones en Genealogie dit in 2021 hebben. Voor de overige IG's is dit bedrag in 2021 € 2,60.   Aanvulling: De gedachte is dat dus uitsluitend de contributie van de HCC en de juiste contributie van de eigen IG hier wordt getoond! Mocht je een verwijzing willen naar een andere IG, kijk dan eens goed naar het HCC-menu. Hier zijn diverse opties die op elke groeperingssite deze functionaliteit identiek aanbied.    

28 januari 2021

...

Video's bit

Naar aanleiding van de afgelopen VvI/VvR vergadering kan je hier de de video's van BIT vinden. We hebben er een paar extra toegevoegd, we hopen dat jullie ze informatief vinden. Je browser ondersteunt geen video tags. Beveiliging: Je browser ondersteunt geen video tags. Brandbeveiliging: Je browser ondersteunt geen video tags. Koeling: Je browser ondersteunt geen video tags. Stroomvoorziening: Je browser ondersteunt geen video tags. Dronevlucht: Je browser ondersteunt geen video tags.

15 september 2020

Sponsoren HCC!hobbynet

Logo sponsor BIT

Vyos logo router software sponsor

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden