Uitbreiding functionaliteit van HCC! joomla template sites

Deel dit artikel

,


Vandaag hebben we extra functionaliteit voor de Joomla template websites uitgerold die veel groeperingen van HCC gebruiken.

Samengevat omvat de extra functionaliteit:

  • Indien op www.hcc.nl een zoek opdracht wordt gegeven, worden ook de websites doorzocht van groeperingen die de Joomla template gebruiken. De daar gevonden resultaten worden (mede) getoond op www.hcc.nl.
    Als u op het zoekresultaat klikt wordt een nieuw venster of tabblad geopend met daarin het artikel op de website van de betrokken groepering.
  • De laatste nieuws berichten van de website van uw groepering worden getoond op de pagina op www.hcc.nl over uw groepering.
  • Op verzoek wordt het laatste nieuws van www.hcc.nl getoond op de homepage van de website van uw groepering. Stuur hiervoor een e-mail naar .

 


Informatie op groepering website wordt meegenomen in zoekopdrachten op www.hcc.nl

Elke 4 uur haalt een RSS-feed de content op van de groeperingen websites. Hierbij worden alle artikelen geïndexeerd. De inhoud daarvan wordt vervolgens meegenomen bij zoekopdrachten op www.hcc.nl.

Als u bijvoorbeeld zoekt op esp8266, dan is het resultaat de lezing van de Opensource IG. Als u op het zoekresultaat klikt wordt een nieuw venster of tabblad geopend met daarin het artikel op de website van Opensource IG.

Het grote voordeel hiervan is dat de content op uw website beter vindbaar wordt en er meer bezoekers op de website van uw groepering komen.

Standaard worden alle categorieën artikelen in de zoekopdracht meegenomen. Wilt u dat bepaalde categorieën worden uitgesloten, stuur dan een e-mail naar en we passen dat voor u aan.

 

Laatste groeperings nieuws op de pagina over uw groepering op www.hcc.nl

Als u op www.hcc.nl op de groeperingspagina van bijvoorbeeld opensource kijkt (www.hcc.nl/opensource) ziet u een blok met de laatste 5 gepubliceerde artikelen.

Standaard worden alle categorieën van artikelen hiervoor geselecteerd. Wilt u dat bepaalde categorieën worden uitgesloten, stuur dan een e-mail naar en we passen dat voor u aan.

Laatste nieuws van hcc.nl op je groeperings pagina

Het is nu ook mogelijk om het laatste nieuws van www.hcc.nl weer te geven op uw groeperingswebsite. Een voorbeeld hiervan ziet u op opensource.hcc.nl.

Net als dat nieuws van uw groepering bij zoekresultaten op www.hcc.nl te zien zijn, is dit het omgekeerde. Als op de website van de groepering op een van de titels klikt wordt er een nieuw venster of tabblad geopend met de tekst van het artikel op www.hcc.nl.

Standaard staat deze functionaliteit niet ingeschakeld, wilt u hier gebruik van maken, stuur dan een e-mail naar en wij schakelen dit dan voor u in.

Sponsoren HCC!hobbynet

Logo sponsor BIT

Vyos logo router software sponsor

'Meld je aan voor de nieuwsbrief'

'Abonneer je nu op een of meerdere van onze nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van onze activiteiten!'

Aanmelden